HANDELSBETINGELSER

Webshoppen www.naturgaver.wwf.dk drives af WWF Verdensnaturfonden, CVR-nummer 40781218, Svanevej 12, 2400 København NV.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra WWF Verdensnaturfonden. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og WWF Verdensnaturfonden.

1. Dokumentation og vejledning
2. Levering
3. Pris og Betaling
4. Fortrydelsesret
5. Ombytning
6. Reklamation

1. Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra WWF Verdensnaturfonden.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra WWF Verdensnaturfonden side, er denne af vejledende art. WWF Verdensnaturfonden indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.
Hvis du ønsker at klage kan du se mere her https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

2. Levering
Forsendelsen af varer sker med Post Nord. Forsendelse sker mandag til fredag hver uge (helligdage undtaget). Leveringstid er 1-2 hverdage i Danmark. For at sikre, at din pakke kommer med posten den følgende dag, bedes du sørge for, at bestillingen er gået igennem inden kl. 12.00 Vær opmærksom på, at bestiller du efter kl. 12.00 på en fredag, vil pakken først blive sendt fra WWF mandag eftermiddag ugen efter.

Levering af varer fra WWF Verdensnaturfonden anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt af WWF Verdensnaturfonden overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

WWF Verdensnaturfonden leverer til alle steder i Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland).

Når vi modtager din bestilling, så får du en kvittering på din ordre. Beløbet trækkes fra din konto, når vi sender din ordre.

3. Pris og betaling
I denne butik kan du kun købe dine varer online og betale med betalingskort. Følgende betalingskort er gældende: Dankort, Visa/Dankort, VisaElektron og Mastercard. Priser er i danske kroner (DKK).

Priser i WWF – Verdensnaturfonden – på web-adressen http://natur.wwf.dk – indeholder ikke moms, da det er en donation til WWF Verdensnaturfonden Fragt bliver tillagt produktets pris og tilføjes på din bestillingsside (“Din indkøbskurv”).

4. Fortrydelsesret
WWF Verdensnaturfonden yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

5. Ombytning
Ombytning kan ske indenfor 14 dage efter, at du har modtaget varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Ønsker du at bytte din varer til en anden, f.eks. en anden størrelse, skal du kontakte webshoppen på mail: webshop@wwf.dk og meddele, at du vil returnere den modtagne vare og hvilken anden vare, du ønsker i stedet for.

6. Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra WWF Verdensnaturfonden, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis kunden opdager en fejl, skal denne hurtigt rette henvendelse til WWF Verdensnaturfonden.

Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter varen er leveret til kunden. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode,WWF Verdensnaturfonden har stillet kunden i udsigt. Kunden kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for WWF Verdensnaturfonden.

WWF Verdensnaturfonden
Adresse: Svanevej 12 3. 2400, København NV