Send din kærlighed til naturen

Denne valentinsdag kan du  give din partner en gave, der gør en forskel og bringer et smil på læben. Er din bedre halvdel en silverback, en gibbon eller en bæver? Find den gave, der passer bedst og gør den personlig til den person, der fortjener en gave fra dig. Samtidig støtter du WWF Verdensnaturfondens arbejde for en vild verden.

 

 

En bedre Valentinsgave skal du lede længe efter

Koalaen

Valentine: Giv naturen og koalaen lidt kærlighed. Støt vores arbejde for koalaen og andre truede dyr med 300 kr., 500 kr., 1000 kr. eller et valgfrit beløb

Læs mere

Gibbonen

Valentine: Giv naturen og gibbonaben lidt kærlighed. Støt vores arbejde for gibbonen og andre truede dyr med 300 kr., 500 kr., 1000 kr. eller et valgfrit beløb

Læs mere

Bjerggorillaen

Valentine: Giv naturen og bjerggorillaen lidt kærlighed. Støt vores arbejde for bjerggorillaen og andre truede dyr med 300 kr., 500 kr., 1000 kr. eller et valgfrit beløb

Læs mere

Bæveren

Valentine: Giv naturen og bæveren lidt kærlighed. Støt vores arbejde for bæveren og andre truede dyr med 300 kr., 500 kr., 1000 kr. eller et valgfrit beløb

Læs mere

En gave, der ikke visner

Naturen er i krise
På de sidste 50 år er bestandene af vilde dyr faldet med hele 69 procent. WWF Verdensnaturfonden kæmper for at bevare og beskytte klodens biodiversitet, så vi også i fremtiden kan få glæde af elefanten, isbjørnen, koalaen og alle de andre fantastiske dyrearter.

Vælger du at støtte naturen denne valentinsdag, så giver du en gave, der ikke visner efter et par dage. Tværtimod vil den gro videre i vores projekter for klodens vilde dyr og natur.

Sådan gør du

1 — Vælg hvilken dyreart, du vil have på din naturgav

WWF Verdensnaturfonden beskytter vilde dyr og natur i mange områder i verden. Har du en dyreart, som betyder særligt meget for dig eller dine nærmeste, så kan du vise din støtte til den.

2 — Indtast navn og beløb

Du bestemmer selv, hvor meget du vil støtte med, og om det skal være i dit eget eller en andens navn. På denne måde kan du give gaven dobbelt; til naturen og til en, du holder af.

3 — Modtag naturgaven

Naturgaven er trykt på højkvalitet, FSC-certificeret kunstpapir, som vi sender fysisk til dig, eller du kan vælge at få din naturgave tilsendt digitalt.

Vi pakker og sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12.00. Ellers sender vi den næstkommende hverdag. Du har naturgaven inden for 1-2 dage.